Få en gratis og uforpligtende forsamtale

Hvorfor er god parterapi så dyrt? Fordi det er det værd. Men det betyder ikke nødvendigvis at den dyreste parterapi er den bedste.
 
Psykologer, psykiatere og terapeuter er jo også mennesker.  Psykiatere diagnosticerer og kan udstede recept til medicin. Psykologer kan også diagnosticere, men udsteder ikke medicin. Terapeuter findes i mange forskellige retninger og behandler med samtaleterapi. Ofte overlapper titlerne hinandens, således at psykologer og psykiatere efteruddanner sig terapeutisk.
 
Selv har jeg oplevet behandlinger af en snes forskelle. Nogle føles bedrevidende, ufleksible, kategoriserende, utrygge, klodsede, for hurtige, for langsomme.
 
Det handler om kemi. Tror du at jeg vil kunne hjælpe dig/jer med det der er svært? Tror jeg, at jeg kan?
 
Min erfaring er at både klient og parterapeut skal føle sig tryg ved hinanden for at kunne udfolde det mest fortrolige.
 
For at du kan mærke om du får værdi og virksomme værktøj, så tilbyder jeg 30 minutters gratis uforpligtende forsamtale til parterapi. Hvis ikke at vi allerede på en halv time, har fået fat i noget vigtigt for dig, så er jeg nok ikke den rigtige for dig eller jer.
 
Når jeg oplever klienter, som jeg tror vil få mere udbytte hos en anden parterapeut end mig, så sender jeg dem videre til en dygtig kollega. At læse klient anmeldelser garanter jo ikke at du og jeg terapeutisk er de rette for hinanden.
Kontaktinformationer:
Dansk Psykoterapeutforening

Adresse: Sortedam Dossering 23, 2. th
2200 København